Η AQUAPHOR CORP. ΕΙΝΑΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΗ ΤΗΣ Electrophor inc (ΗΠΑ) ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΦΙΛΤΡΩΝ ΝΕΡΟΥ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ ΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 50 ΧΩΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΤΗΣ AQUAPHOR ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ, ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΗΣ ΜΗΧΑΝΙΚΗΣ, ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΣΧΕΔΙΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ. Η AQUAPHOR  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΥΛΙΚΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΟΠΩΣ: ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΙΑΠΩΝΙΑ, ΗΠΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΝΑΝΟΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΝΕΡΟΥ.


Aqualen. Ινώδες πολυμερές προσροφητικό. Είναι ένα μοναδικό ινώδες υλικό που δημιουργήθηκε από την Aquaphor.

Τα Φίλτρα με AQUALEN έχουν 33 φορές μεγαλύτερη επιφάνια φιλτραρίσματος σε σχέση με τα συμβατικά φίλτρα νερού. Επιπλέον περιορίζουν το  επίπεδο σκληρότητας του νερού. Μειώνουν αποτελεσματικά τα βαρέα μέταλλα όπως ο χαλκός, μόλυβδος, σίδηρος, υδράργυρος αλλά και τα ραδιενεργά ισότοπα, κάτι που τα συμβατικά φίλτρα δεν μπορούν να το κάνουν. Τα Φίλτρα με AQUALEN είναι καλύτερα στην καταπολέμηση  των μικροοργανισμών όπως μικρόβια κολοβακτηρίδια κλπ. Η παρουσία AQUALEN στο φίλτρο, σε συνεργασία με άνθρακα δημιουργεί  ένα ισχυρό συνεργικό αποτέλεσμα. Η υδρόφιλη ιδιότητά των ινών Aqualen επιτρέπει 100% τη διήθηση και φιλτράρισμα του νερού χωρίς να υπάρχει καμία  ακαθαρσία να παρακάμπτει το φίλτρο.


CFB. CarbFiber Block τεχνολογία παραγωγής φίλτρων συμπαγούς ενεργού άνθρακα από τις καλύτερες ποικιλίες άνθρακα, πολυμερή ίνες AQUALEN και νανοκρύσταλλα ασήμι

Ιδιότητες φίλτρου τεχνολογίας Carbfiber-block (Cf-block):

1. Υπερέχει της απλής ρητίνης και του απλού ενεργού άνθρακα 10 με 20 φορές.
2. 780 φορές ταχύτερα αναγνωρίζει και εξουδετερώνει τα βαρέα μέταλλα.
3. Μαλακώνει και αποστειρώνει το νερό, χωρίς να αφαιρεί τα θετικά ιχνοστοιχεία.
4. Αφαιρεί το σίδηρο ακόμα και από το νερό με υψηλό ποσοστό περιεκτικότητας σε άλατα!
5.Τα φίλτρα που  παράγονται με τη χρήση αυτής της τεχνολογίας είναι πιο αποτελεσματικά και ανθεκτικά, ακόμη και σε ιδιαίτερα μολυσμένα νερά.


DFS. Πρωτοποριακή μέθοδος εφαρμογής αργύρου στην πλέον δραστική του ιοντική μορφή, δυναμική στερέωση αργύρου πάνω στις ίνες AQUALEN. Στα φίλτρα Aquaphor χρησιμοποιείται μια αποτελεσματική και ασφαλή μέθοδος για την αντιμετώπιση του πολλαπλασιασμού των βακτηριδίων. Χάρη στην τεχνολογία DFS, τα ιόντα του ενεργού αργύρου είναι καλά στερεωμένα πάνω στις ίνες Aqualen και δεν ξεπλένονται στο νερό, παρέχοντας 100% προστασία από μικροοργανισμούς. Η τεχνολογία,DFS πληροί όλα τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.


ΙΑΜ.
 Η τεχνολογία IAM επιτρέπει τον καθαρισμό  κάθε σταγόνας νερού. Όπως και οι ρίζες ενός δέντρου, οι ίνες Aqualen διαρρέουν μέσω του άνθρακα  και είναι σε θέση να δεσμεύσουν και να απορροφήσουν τα υλικά με πυκνή υφή. Το νερό διανέμεται ομοιόμορφα εντός του φυσιγγίου, οπότε έχουμε πολύ καλύτερο αποτέλεσμα καθαρισμού. Τα Φυσίγγια της Aquaphor χάρη στο σύστημα IAM δεν επιτρέπουν τα μολυσματικά σωματίδια να σχηματίσουν μικρά κανάλια μέσω των οποίων μπορεί να περάσει το νερό χωρίς να φιλτραριστεί σωστά.

WWT (WATER ON WATER TANK) Η Δεξαμενή αποθήκευσης είναι (NOW HAU)της εταιρίας  AQUAPHOR – κατά 2 φορές μειώνει το απορριπτόμενο νερό. Εξοικονομεί εως 9 τόνους  νερού ετησίως. Μειώνει το κόστος λειτουργίας κατά 50%. Εξασφαλίζει ομαλή λειτουργία της Αντίστροφης Όσμωσης με μειωμένη πίεση στο δίκτυο παροχής  νερού (1,9bar).

Τα φίλτρα της AQUAPHOR έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί για πώληση στις χώρες της ΕΕ και άλλων χωρών. Η ποιότητα των προϊόντων είναι πιστοποιημένη από τους Παγκόσμιος Οργανισμός Ελέγχου (LGA, TUV CERT, NSF) και αντιστοιχεί στα υψηλότερα ευρωπαϊκά και διεθνή πρότυπα. 

Τα προϊόντα της AQUAPHOR κατέχουν 8 US και 49 RU διπλώματα ευρεσιτεχνίας. (www.us pto.gov)